Showroom nu gesloten, maar wel open op afspraak

Wij zijn nu gesloten, maar wel open op afspraak!

Sorteringen eiken houten vloeren

Eiken houten vloer

1 BIS sortering

Deze sortering is de rustigste sortering, hierin zitten alleen kleine noesten. De noesten zijn om en na bij 22mm. Uiteraard betreft het een natuurproduct waardoor het enigszins kan afwijken. 

Eiken houten vloer

A Sortering

In deze sortering mogen ook iets grotere noesten zitten. De noesten in de A-sortering zijn om en na bij de 50mm. Uiteraard betreft het een natuurproduct waardoor het enigszins kan afwijken. 

Eiken houten vloer

AB Sortering

In deze sortering zitten de A noesten deze zijn rond de 50mm groot. En de B noesten zijn rond de 80mm groot. Uiteraard betreft het een natuurproduct waardoor het enigszins kan afwijken. 

Eiken houten vloer

Rustiek sortering

De rustieke sortering is de meest levendige sortering. In de rustieke sortering mogen alle grootes qua noesten zitten en ook spint. Spint is het zachtere hout. Dit laat zich niet oliën.

Sorteringen eiken houten vloeren

Onze eiken houten vloeren produceren wij in 4 verschillende gradaties sorteringen.

1-BIS sortering | A Sortering | AB sortering | Rustiek sortering

Planken vloeren leveren wij in diverse breedtes van 12cm tot wel 26 cm breed. Visgraat en hongaarse punt kunnen wij leveren in 10 tot wel 18 cm breed en tot wel 90cm lang.

Een ander voordeel: Onze eiken houten vloeren worden geleverd in elke gewenste kleur. De vloeren zijn van te voren afgewerkt, hierdoor kun je na het leggen van de vloer direct de ruimte weer inrichten zonder dat de vloer hoeft te drogen.

Multiplank of Lamel: Dit betekend je een Toplaag hebt van massief europees eiken en een onderlaag hebt van watervast berken multiplex. De vloeren kunnen veelal reachtstreeks op de aanwezige betonvloer geplakt worden. En natuurlijk ook op vloerverwarming. 

Voor meer informatie of een prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen.

Scroll naar boven