A-merken voor scherpe prijzen
Snel bij je afgeleverd
Gratis thuisbezorgd vanaf € 150,-
Keurmerk webwinkel

Menu

Ook je vloer laten leggen door Jouwvloerenspecialist?

Een vloer leggen is een tijdrovende klus en een klus waarbij veel nauwkeurigheid komt kijken. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met behulp van de soms meegeleverde leginstructies. Maar je kunt je vloer laten leggen door Jouwvloerenspecialist.
Wil je tijd besparen en zeker weten dat je vloer goed gelegd wordt? Wij staan voor je klaar. Elk type vloer kan op verschillende manieren gelegd worden. 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte voor onze producten? Of voor onze legservice? Stuur ons nu een email. Een offerte aanvraag is altijd vrijblijvend. Je ontvangt deze vaak binnen 24uur. 

Legservice - Diensten

Wat kunnen wij voor je doen?

PVC vloeren leggen (stroken en patroonvloeren)

Verlijmd of zwevend. Diverse patronen

Laminaat vloer leggen

Rechte stroken (geen visgraat)

Egaliseren van vloeren

Egaliseren of leidingen dichtsmeren

Plinten plaatsen

Strakke afwerking, verlijmd plaatsen

PVC traprenovatie

Wij maken je trap als nieuw

Advies en inmeten komen wij langs

Altijd vrijblijvend, je bent niets verplicht

Heb je een mooie vloer gezien? Of ben je opzoek naar een bepaald merk? Wij kunnen heel veel vloeren leveren van verschillende merken. Maar ook de randafwerking (plinten).
Ook is er een mogelijkheid om in een showroom te gaan kijken naar deze vloeren. Dus wij kunnen je alles uit handen nemen. 

Heb je zelf je vloer aangeschaft? Of heb je bijvoorbeeld plinten gekocht en je zoekt iemand die ze kan plaatsen?
Ook dit kunnen wij natuurlijk voor je uitvoeren. Wij leggen in de regio Utrecht, Amersfoort en Zwolle. Anderen plaatsen in overleg.

PVC vloer laten leggen 
Ook voor het leggen en afwerken van een PVC vloer kun je bij ons terecht. Indien het nodig is om de vloer van tevoren te egaliseren, kunnen wij dit vakkundig voor je realiseren.
Dit kan nodig zijn wanneer de PVC vloer bijvoorbeeld verlijmd gelegd moet worden. Maar ook bij een zwevende PVC vloer raden we het soms wel aan. 

Laminaat vloer laten leggen 
Een laminaat vloer leg je in de meeste gevallen op een ondervloer. De manier van leggen verschilt, zo is er kliklaminaat en een snelkliksysteem.
Bovendien kan het in verschillende verbanden worden gelegd, bijvoorbeeld een wildverband.

Plinten laten plaatsen
Wil je enkel plinten laten plaatsen? Ook dat is zeker mogelijk. Wij kunnen diverse soorten plinten leveren tegen scherpe prijzen. 

Hoe klanten Jouwvloerenspecialist.nl ervaren?

Stroken PVC vloeren
Profielen voor afwerking van je vloer
Scroll naar boven