Showroom nu gesloten, maar wel open op afspraak

Wij zijn nu gesloten, maar wel open op afspraak!

Jouwvloerenspecialist legservice

ERMELO/ HARDERWIJK – Aan de Morsestraat 2c in Harderwijk heeft Robert Poolen zijn showroom geopend. ‘Jouw Vloerenspecialist’ toont hier een prachtige collectie PVC-, laminaat en houten vloeren. Robert Poolen werkt al jaren voor zichzelf en heeft een enorme expertise in het leggen en meten. Met de opening van de showroom maakt hij de stap van ‘vak’ naar ‘bedrijf’.

In de showroom is plaats voor meer dan driehonderdvijftig vloeren. Daarmee kan Poolen klanten de brede collectie tonen en het juiste advies geven. ,,Of men zoekt naar een moderne vloer of juist een warme houtstructuur, we bieden de vloer die past bij het gewenste interieur,” aldus Poolen. Als ZZP-er was hij jarenlang inzetbaar voor andere bedrijven. ,,Ondernemen zit in mijn bloed,” aldus de vloerenspecialist. Naast het brede assortiment aan vloeren, zorgt Poolen dus ook voor vakkundig inmeten en plaatsen van de vloer.

Daar toont hij dan ook de klassieke visgraatvloer, de brede visgraatvloer, maar ook de Hongaarse punt. Zo kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe vloer voor een woning of kantoorpand terecht bij Robert Poolen. Hij staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en klanten te voorzien van deskundig advies. Ook kan men een afspraak maken om op een ander tijdstip het bedrijf te bezoeken.

Jouwvloerenspecialist legservice
Jouwvloerenspecialist legservice

Jouwvloerenspecialist legservice

Scroll naar boven