A-merken voor scherpe prijzen
Snel bij je afgeleverd
Gratis thuisbezorgd vanaf € 150,-
Keurmerk webwinkel

Menu

Waarom Jouwvloerenspecialist.nl?

Klanten op nummer 1

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. En dat merken we ook. Onze klanten waarderen onze service en kwaliteit.

Specialisten

Wij verdiepen ons in al onze producten zodat we altijd deskundig advies kunnen geven en antwoord geven op al je vragen. Dat vinden wij belangrijk

Goede prijs/kwaliteit

Wij wilen al onze klanten de beste prijs en kwaliteit bieden. Daarom vind je de meeste producten nergens goedkoper!

Daarom kies je voor ons

Eigen legservice, A-merken tegen scherpe prijzen, Gratis bezorgd vanaf € 150,- en een zeer snelle levering in Nederland en Belgie.

#1 in voordelige vloeren en toebehoren

Jouwvloerenspecialist.nl heeft alles op het gebied van vloeren. PVC vloeren en Laminaat vloeren. Maar ook de randafwerking zoals MDF plinten kun je bij ons bestellen. Wij vinden onze service naar de klant heel belangrijk. En natuurlijk het product wat we aanbieden. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige producten van goede kwaliteit. En natuurlijk wat ook belangrijk is, is een goede prijs. 

Stuur een email of Whatsapp

Je kunt ons altijd een email sturen voor vragen. Je krijgt altijd zeer snel een antwoord, 7 dagen per week. Wil je nog sneller contact? Stuur dan een Whatsapp.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons dan via social media. Ga naar onze Facebook of Instagram pagina en volg ons. Dan blijf je op de hoogte van nieuw producten en leuke actie's

Scroll naar boven