Showroom nu gesloten, maar wel open op afspraak

Wij zijn nu gesloten, maar wel open op afspraak!

Plinten laten plaatsen

Ligt jouw vloer erin maar ontbreken de plinten nog? Dan kan dit een afbreuk zijn voor het aanzicht van jouw vloer. Plinten zijn er in vele soorten, maten en materialen. Ik adviseer jou graag zodat je erachter kunt komen welke type plint het beste past bij jouw wensen en vloer. Ik kan de plinten zowel bestellen als plaatsen. 

Plinten plaatsten
Een mooie MDF plint laten plaatsen? Strakke afwerklijsten op je laminaatvloer laten plaatsen? Of juist houten plinten laten plaatsen op je houten vloeren? Dit alles kan ik deskundig voor jou uitvoeren. 

Plinten bestellen en plaatsen
Ik kan eventueel de plinten en afwerklijsten voor je bestellen en plaatsen. Er zijn heel veel mogelijkheden, soorten en maten.

Ruim assortiment van plinten
Wij hebben een ruim assortiment in de afwerking van vloeren. De plinten kunnen in heel veel modellen, afmetingen en kleuren worden geleverd. 

Hoe klanten Jouw Vloerenspecialist ervaren

Mijn dienstverlening

Mijn passie voor vloeren in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten.

jouw vloerenspecialist

Kom met mij in contact voor advies of een offerte.

E: info@jouwvloerenspecialist.nl
T: 06 40 78 49 44

Morsestraat 2 C | 3846 CW Harderwijk
Openingstijden Showroom:

Scroll naar boven