Plinten laten plaatsen

Ligt jouw vloer erin maar ontbreken de plinten nog? Dan kan dit een afbreuk zijn voor het aanzicht van jouw vloer. Plinten zijn er in vele soorten, maten en materialen. Ik adviseer jou graag zodat je erachter kunt komen welke type plint het beste past bij jouw wensen en vloer. Ik kan de plinten zowel bestellen als plaatsen. 

Plinten plaatsten
Een mooie MDF plint laten plaatsen? Strakke afwerklijsten op je laminaatvloer laten plaatsen? Of juist houten plinten laten plaatsen op je houten vloeren? Dit alles kan ik deskundig voor jou uitvoeren. 

Plinten bestellen en plaatsen
Ik kan eventueel de plinten en afwerklijsten voor je bestellen en plaatsen. Er zijn heel veel mogelijkheden, soorten en maten.

Eigen gekochte plinten plaatsen
Heb je zelf plinten aangeschaft en wil je deze deskundig laten plaatsen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Graag denk ik mee en maak ik een offerte op maat. 

Hoe klanten Jouw Vloerenspecialist ervaren

Mijn dienstverlening

Mijn passie voor vloeren in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten.

Kom met mij in contact voor advies of een offerte.

E: info@jouwvloerenspecialist.nl
T: 06 40 78 49 44

Tonselsedreef 52 | 3845 CT Harderwijk
Openingstijden: ma – vrij 08:00 / 17:00

BTW nr. NL 002149740B33
IBAN: NL70KNAB 0603524303
KVK: 68661398

Scroll naar boven