Vloer laten schuren

Is jouw vloer na jarenlang woonplezier toe aan een opknapbeurt? Betrek je een nieuwe woning waar een goede vloer in ligt maar die geschuurd moet worden? Met een renovatie van jouw vloer, krijgt deze weer de uitstraling van weleer. 

Met een vloeren renovatie kan ik jouw vloer weer als nieuw maken en zelfs deuken en krassen verwijderen. Na renovatie gaat jouw vloer weer jaren mee. 

Van schuren tot lakken
Ik ben gespecialiseerd in het schuren, lakken en oliën van houten vloeren en parket. Na het schuren van je parketvloer, kun je deze afwerken met een kleurolie. Je kunt dan zelf een kleur passen die je mooi vindt passen bij je interieur.

Stofarm schuren
Met het opknappen en schuren van je parket of houten vloer kwam er vroeger nog wel eens flink wat stof vrij. Gelukkig heb ik tegenwoordig de juiste machines met HePa filters die de meeste stof afzuigen, het zogenaamde Stofarm schuren (Arbo verplicht). Hierdoor is een grote schoonmaak na mijn werkzaamheden doorgaans niet meer nodig. 

Hoe klanten Jouw Vloerenspecialist ervaren

Mijn dienstverlening

Mijn passie voor vloeren in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten.

Kom met mij in contact voor advies of een offerte.

E: info@jouwvloerenspecialist.nl
T: 06 40 78 49 44

Tonselsedreef 52 | 3845 CT Harderwijk
Openingstijden: ma – vrij 08:00 / 17:00

BTW nr. NL 002149740B33
IBAN: NL70KNAB 0603524303
KVK: 68661398

Scroll naar boven