Vloer laten egaliseren

Voordat je een PVC vloer kunt leggen, moet deze helemaal egaal zijn, dit is absoluut noodzakelijk. Een PVC vloer is namelijk erg dun waardoor je alles voelt wat eronder ligt, zelfs een scheurtje of stukje stof is merkbaar. Daarom is het belangrijk om de ondervloer eerst te egaliseren alvorens de vloer gelegd kan worden. 

Het zou zonde zijn als een slechte ondervloer ervoor zorgt dat je gekozen vloer niet tot zijn recht komt. Bij het egaliseren van een vloer wordt de vloer glad en vlak gemaakt. Dit betekent niet dat de vloer daarna waterpas is.

Het egaliseren van de vloer is geen eenvoudige klus en kan het beste overgelaten worden aan een deskundige. Wij kunnen natuurlijk ook je vloer egaliseren voor andere doeleinden. 

Wil je jouw vloer laten egaliseren, dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik kan je dan verder informeren of een afspraak met je maken.

Hoe klanten Jouw Vloerenspecialist ervaren

Mijn dienstverlening

Mijn passie voor vloeren in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten.

Kom met mij in contact voor advies of een offerte.

E: info@jouwvloerenspecialist.nl
T: 06 40 78 49 44

Tonselsedreef 52 | 3845 CT Harderwijk
Openingstijden: ma – vrij 08:00 / 17:00

BTW nr. NL 002149740B33
IBAN: NL70KNAB 0603524303
KVK: 68661398

Scroll naar boven