Vloeren laten leggen

Een vloer leggen is een tijdrovende klus en een klus waarbij veel nauwkeurigheid komt kijken. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan met behulp van de soms meegeleverde leginstructies. Maar je kunt de vloer ook eenvoudig en snel door een specialist laten leggen voor het mooiste resultaat. Wil je tijd besparen en zeker weten dat je vloer goed gelegd wordt? Ik sta voor je klaar. 

Elk type vloer kan op verschillende manier gelegd worden. 

PVC vloer laten leggen 
Ook voor het leggen en afwerken van een PVC vloer kun je bij mij terecht. Indien het nodig is om de vloer van tevoren te egaliseren, kan ik dit ook vakkundig voor je realiseren. Dit kan nodig zijn wanneer de PVC vloer bijvoorbeeld verlijmd gelegd moet worden. 

Houten vloer laten leggen 
Wanneer je kiest voor een houten vloer, dan kan deze op twee manieren geplaatst worden. De vloer kan verlijmd worden of zwevend geplaatst worden. Wil je een offerte aanvragen voor het leggen van jouw houten vloer, dan kun je deze hier vrijblijvend aanvragen. Ik zal vervolgens een afspraak met je maken om de ruimte te komen bekijken en met je kennis te maken. Daarnaast zal ik de vloer nauwkeurig inmeten zodat ik je een scherpe prijs kan aanbieden.

Laminaat vloer laten leggen 
Een laminaat vloer leg je het beste op een ondervloer. De manier van leggen verschilt, zo is er kliklaminaat en een snelkliksysteem. Bovendien kan het in verschillende verbanden worden gelegd, bijvoorbeeld een wildverband.

Jouw eigen gekochte vloeren laten leggen? 
Heb je zelf een vloer gekocht en wil je dat deze vloer strak wordt gelegd door een specialist? Ik kan dit volledig voor jullie uit handen nemen. Zo ben je volledig vrij in het zoeken van jouw vloeren leverancier en weet je zeker dat de vloer deskundig wordt gelegd.

Hoe klanten Jouw Vloerenspecialist ervaren

Mijn dienstverlening

Mijn passie voor vloeren in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten.

Kom met mij in contact voor advies of een offerte.

E: info@jouwvloerenspecialist.nl
T: 06 40 78 49 44

Tonselsedreef 52 | 3845 CT Harderwijk
Openingstijden: ma – vrij 08:00 / 17:00

BTW nr. NL 002149740B33
IBAN: NL70KNAB 0603524303
KVK: 68661398

Scroll naar boven